Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Virágba borították Velencét Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. május 20.
Vitán felül áll, hogy Velence tradicionálisan az ország legzöldebb, legvirágosabb települései közé tartozik. Kezdettől fogva részt vesz a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyben, amely sok szép sikert is hozott már számára.
Tovább...
 
„Hátországból előőrsnek küldött valaki bennünket…” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 17.
Születésének 70. évfordulója alkalmából emléküléssel tisztelegtek a költő, Nagy Gáspár emléke előtt a Városházán. A Díszteremben rendezett eseményen irodalomtörténészek és pályatársak szóltak a Kossuth-díjas költő pályakezdéséről, munkásságáról. Az emlékülést dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg.
Tovább...
 
A Városházán rendezik meg a Versünnep jubileumi gálaműsorát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. május 17.
Az időjárásra való tekintettel változik a Fehérvári Versünnep jubileumi gálaműsorának helyszíne. A Szent István Király Múzeum díszudvara helyett május 17-én, pénteken 18 órakor a Városháza Dísztermében várnak minden érdeklődőt szeretettel!
Tovább...
 
Komoly megújulás előtt áll a Corvinus Egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 17.
Középiskolai vezetők, igazgatók számára szerveztek fórumot a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A programon tájékoztatták a résztvevőket az egyetemen zajló fontos és aktuális változásokról, a diákok számára szervezett programokról és a duális képzés nyújtotta komoly lehetőségekről.
Tovább...
 
Nyolcadszor is táncok fesztiválja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 17.
Fehérvári Táncfesztivál - 11 táncstílus, 19 fellépő, 164 táncos. Az est során egyszerre lesz látható a színpadon jazz tánc, hiphop, néptánc, salsa formáció, show tánc, ír sztepp, rock and roll, boogie-woogie, klasszikus balett... Emellett útjára indul a Táncfesztivál Vándorserlege is!
Tovább...
 
Példaértékű jógyakorlat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Horváth Bálint   
2019. május 17.
Országos tudásmegosztó rendezvénysorozat zárult le a Megyei Jogú Városok Szövetsége, az Állami Számvevőszék és a Közbeszerzési Hatóság szervezésében Székesfehérváron: a februárban indított hat helyszínes szemináriumsorozaton a szakemberek a 23 megyei jogú város összesen 152 gazdasági társaságának összesen 300 vezetőjével, képviselőjével osztották meg tapasztalataikat.
Tovább...
 
A Választási Iroda tájékoztatója Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. május 17.
Az Európai Parlament tagjainak 2019. május 26. napjára kitűzött választásával kapcsolatosan számos megkeresés érkezik az állampolgárok részéről Székesfehérváron is a Helyi Választási Irodához. A legfontosabb határidőket, valamint az átjelentkezéssel, mozgóurna kérésével és külképviseleti névjegyzékbe történő felvétellel kapcsolatos kérelmekre vonatkozó előírásokat is tartalmazó összefoglaló az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Mobiltelefonok, mezek és belépők – rajzokért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 16.
Immár ötödik alkalommal hirdette meg gyermekeknek szóló rajzpályázatát az Alba Regia SC, melyhez idén is csatlakozott a PatikaPlus Gyógyszertárak.
Tovább...
 
Ki lehet gyógyulni az orrpolipból? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. május 16.
Sokan évekig várnak, majd mire orvoshoz jutnak, már csak műtéttel kezelhető az orrpolip. Sajnos azonban sokak számára ez sem hoz végleges megoldást: az orrpolip a műtétet követően is kiújulhat.
Tovább...
 
7 kérdés és 7 válasz a májbetegségekről Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. május 16.
Számos feladata van a májnak a szervezetünkben. Ezért hasznos, ha átnézzük az alábbi információkat a májról.
Tovább...
 
Bringázz a munkába! Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. május 16.
A hónap végéig még tart a Bringázz a munkába! kampány. Tavaly a harmadik legbringásabb város lett Székesfehérvár, ahol idén is bringásreggelivel indult a kampány. Az elmúlt napok időjárása talán visszavetette kicsit a lelkesedést, de még nem késő újra elővenni a bicikliket, és a hónap végéig a kollégákkal közösen gyűjteni a kilométereket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9065 - 9075 / 20492